Pranešimų skaičius : 19 Aktyvumo taškai : 20162 Reputacija : -5 Join date : 2019-06-11
Temos pavadinimas: Verslo valdymo sistemos 2019-07-27, 11:06
Sveiki, pastebėjau, kad daug įmonių teikia verslo valdymo sistemas. Pačias įvairiausias, nuo gamybos efektyvumo gerinimo iki logistikos reisų sudarymo ir t.t. Ar tikrai tai taip gerai verslui ?
paylash Naujokas
Pranešimų skaičius : 1 Aktyvumo taškai : 18011 Reputacija : 0 Join date : 2020-01-08
Temos pavadinimas: Re: Verslo valdymo sistemos 2020-01-08, 14:00
الگوریتم مرغ مگس خوار به احتمال زیاد آینده سئو را تغییر خواهد داد. وقتی در ماه سپتامبر الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل رسما اعلام شد . مت کات اعلام کرد که که این الگوریتم روی %90 جستجو ها تقریبا چیزی بیش از 3.5 میلیارد تاثیر خواهد گذاشت. الگوریتم های گوگل روز به روز هوشمند تر می شوند و روز به روز کار سئو بر روی سایت پیچیده شده و به معنای واقعی خود نزدیک می شود . در طی سال الگوریتم های گوگل با نام یک سری حیوان ارئه شدند .
در حال حاضر همین الگوریتم ها عملکرد موتورجستجوی گوگل را تشکیل داده اند و جزء الگوریتم های پایه ای گوگل محسوب می شوند. در این مقاله قصد داریم کمی به گذشته بر گردیم و ببینیم چگونه در گذر زمان جستجو در گوگل دچار دگرگونی شده است و گوگل چگونه به این دگرگونی ها پاسخ داده است . و در ادامه با الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل یا hummingbird-algorithm آشنا می شویم و سعی می کنیم استانداردهای این الگوریتم را بازگو کنیم.
در گذشته جستجو در گوگل اینطوری بود شاید برای شما هم در گذشته اتفاق افتاده باشد که مثلا کلمه آموزش ایروبیک را در گوگل جستجو کرده باشید و گول نیز نتایجی را به شما نمایش داده باشد . اما زمانی که روی اولین نتیجه گوگل کیلی کرده اید دقیقا با یک صفحه بی محتوا یا به درد نخور روبه رو شده اید. یا مثلا وقتی وارد سایتی شده اید به تبلیغات سرسام آور به صورت پاپ آپ روبه رو شده اید , حال سوال اینجاست این سایت ها چگونه در رتبه اول گوگل قرار داشتند؟ ماجرا از این قرار است تا قبل از الگوریتم های گوگل همچون الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل مدیران سایت ها با پخش فله ای کلمات کلیدی و گرفتن بک لینک های اسپم (یکی از تکنیک های سئو کلاه سیاه) برای آن صفحه که به رتبه ی اول گوگل هدایت می شدند و این مورد درآن زمان یکی از ضعف های گوگل بود!!!.
خوب از آنجایی که دور زدن گوگل به این راحتی ها نبود و گوگل هم بهتر از این مدیران فکر می کرد شروع به آپدیت الگوریتم ها و ارائه الگوریتم های جدید کرد کار اصلی این الگوریتم ها این بود که سایت های متخلف را شناسایی واز لیست نتایج حذف کنند. در راستا رسیدن به این هدف گوگل اولین الگوریتم خود را الگوریتم پاندای گوگل نامگذاری کرد . هدف اصلی این الگوریتم بررسی کیفیت محتوا بود و در حال حاضر این الگوریتم محتوای کپی را نیز بررسی می کند و اگر سایتی محتواهای دیگر سایت ها را کپی کند سرو کارش با عمو پاندا خواهد بود.
الگوریتم دیگری که بعد از پاندا گوگل معرفی شد الگوریتم پنگوئن بود . کار اصلی الگوریتم پنگوئن مبارزه با سایت هایی بود که با ساخت بک لینک های اسپم سعی داشتند طی یک هفته در صفحه اول و رتبه اول گوگل قرار بگیرند. و بازی از همین جا برای گوگل شروع شد سایت هایی با محتوای بی کیفیت و به در نخور در صفحه اول گوگل جا خشک کرده بودند!!!.
الگوریتم مرغ مگس خوار چیست ؟ الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل اگر بخواهیم در ساده ترین حالت ممکن الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل را تعریف کنیم , می توانیم بگوئیم : یکی از الگوریتم های حامی حقوق کاربران مرغ مگس خوار گوگل است. بر اساس گفته های فوق گوگل به این نتیجه رسید که باید اولویت صفحه ی اول و رتبه اول با سایت هایی باشد که محتوای با کیفیت تولید می کنند. گوگل به دنبال الگوریتمی بود که بتواند مفهوم و معنی عبارت مورد جستجو را به خوبی تشخیص دهد چون با این کار دیگر محتوا هایی که به صورت فله ای چگالی کلمه کلیدی را زیاد می کردند در صفحه اول قرار نمی گرفتند. همین مورد باعث شد که گوگل :
در 20 آگوست سال 2013 الگوریتم جدیدی را تحت عنوان الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل برای بهبود موتور جستجوی خود و تکمیل دو الگوریتم پاندا و پنگوئن معرفی کند .دلیل اینکه نام مرغ مگس خوار برای این الگوریتم انتخاب شده، “سرعت و دقت” آن است. الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل با دقت و سرعت بالایی کلمات را بررسی میکند و مترادف آنها را تا حد زیادی میشناسد. الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل در حالی که محتوای با کیفیت را به جستجو کنندگان نمایش می دهد سایت هایی که سعی دارند گوگل را با تکنیک افزایش چگالی کلمات کلیدی یا Keyword Stuffing دور بزنند جریمه می کند.
اما اگر در حال حاضر همان کلمه ی آموزش ایروبیک را در گوگل جستجو کنید خواهید دید که سایت هایی در صفحه اول و در رتبه اول قرار دارند که واقعا محتوای بسیار با کیفیتی ارائه می دهند. علاوه بر محتوای متنی و مقاله به احتمال زیاد گوگل برای کلمات مورد جستجو ویدئو هایی را هم پیشنهاد می دهد که این یعنی گوگل عمیقا هدف جستجوی شما را فهمیده است و واقعا سعی می کند بهترین نتجه ممکن را به کاربران خود نمایش دهد.
چرا مرغ مگس خوار ؟ مرغ مگس خوار نام یک پرنده ی کوچک است که قادر است به سرعت پرواز کند.این سرعت به طور دقیق محاسبه شده است و بر اساس آنچه محققان ثبت نموده اند سرعت بال زدن این پرنده در حالت شیرجه زدن دویست بار در ثانیه است و سرعت بال زدن معمولی آن هفتاد بار بر ثانیه، این ارقام نشان می دهد که این پرنده ی کوچک قدرت پرواز بالایی دارد و به همین دلیل هم می تواند مگس های پر جنب و جوش را شکار کند.
از آن جایی که این پرنده در عین کوچک بودن از دقت و سرعت بسیار بالایی برخوردار است، گوگل تصمیم گرفت از نام این پرنده برای نامگذاری الگوریتم جدیدش استفاده کند .الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل هم همانند پرنده ی هم نامش، دقت و سرعت بسیار بالایی دارد و تاثیر عمده ی آن در ایندکس صفحات و محتوا و همچنین بررسی رفتار کاربران است. در واقع این الگوریتم، رفتار و مفهوم محتوای وبسایت ها را همانند غذایش با سرعت و دقت شکار می کند.
پیشنهاد پایلاش : RankBrain چیست ؟ رازهای الگوریتم رنک برین گوگل و تاثیرالت آن بر سئو سایت
الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چگونه کار می کند؟ خوب قبل از هر چیز بهتر است بدانید الگوریتم مرغ مگس خوار مکل دیگر الگوریتم های گوگل است . در حقیقت مرغ مگس خوار به دنبال درک مفهوم و تا حدود زیادی مترداف و تشابهات با کلمه ی مورد جستجو است. اما نکته ی بسیار جالب و جذابی دارد , الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل علاوه بر اطلاعاتی که کاربر به دنبال ان می باشد اطلاعات ارزنده ی دیگری را هم به کاربر نمایش می دهد مثلا در عکس زیر من عبارت تایتانیک را جستجو کرده ام اما گوگل اطلاعات بی نظیری ارائه داده است.
الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل Hummingbird الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل Hummingbird همانطور که مشاده می کنید گوگل کامل ترین نتایج را در رتبه اول قرار داده است حتی بدون آنکه من عبارت فیلنم تایتانیم را جستجو کرده باشم خود الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل با همیاری دیگر الگوریتم ها , گراف دانش و جستجوی معنایی Semantic search تشخیص داده است که هدف اصلی از جستجوی تایتانیک فیلم و کشتی تایتانیک است. در گذشته شاید 10 سال قبل تحت هیچ شرایطی نمی شد اطلاعات مستند و بسیار دقیق از گوگل در رابطه با موضوعات خاص به دست آورد اما شاید بپرسید گراف دانش و جستجوی معنایی یعنی چه ؟
گراف دانش گوگل The Knowledge Graph گوگل با استفاده از گراف دانش می تواند اطلاعات مکملی را علاوه بر اطلاعاتی که مورد جستجویتان بوده است را نمایش دهد. چون وقتی شما کلمه ای را جستجو می کنید دقیقا به دنبال یک هدف مشخص هستید و همین جاست که گراف دانش به گوگل کمک می کند تا شما را به هدف اصلی نزدیک کند. گراف دانش گوگل The Knowledge Graph یک سال قبل از الگوریتم مرغ مگسخوار شروع به کار کرد و هدف آن نشان دادن نتایج دقیق و مرتبط، دربارۀ افراد و مکانها و هرآنچه که به آنها مربوط میشد بود. این اطلاعات از سراسر اینترنت و سایتهای معتبر (مثل ویکیپدیا و IMBD) جمعآوری میشوند. برای مثال به عکس زیر توجه کنید من عبارت استیو جابز بنیان گذاربرند اپل را جستجو کرده ام اما خود گوگل گویا همه چیز را می داند حتی بهتر از خود استیو جابز!!!.
الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل و گراف دانش الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل و گراف دانش
جستجوی معنایی یا Semantic search چیست؟ در یک کلام جستجوی معنایی یعنی چیزی به غیر از کلمه ی جستجو شده. در جستجوی معنایی دیگر تمرکز روی کلماتی نیست که شما جستجو میکنید، بلکه تمرکز روی معنا و مفهوم کلمات است. گوگل با استفاده از جستجوی معنایی سعی دارد از معنی کلمه به اصل آن برسد اما چگونه ؟ فرض کنید شما طرفدار یکی از “فست فود ها تهران با نام x” هستید اگر شما در گوگل به “جای فست فود x ” ” رستوران x ” را جستجو کنید بازهم به فست فود ایکس می رسید در حقیقت گوگل ارتباط بین این دو مفهوم را با جستجوی معنایی درک می کند.
خوب تا اینجا به حد کافی با الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل آشنا شدید حال می خواهیم پارمترهایی را به شما بگوئیم که رعایت کردن انها باعث بهبود سئو سایتتان در گوگل خواهد شد و خبر خوب این است که بهینه سازی این پارامترها باعث بهبود تجربه کاربری شده و در حقیقت شما با یک تیر دو نشان می زنید هم بهبود سئو سایت و هم بهبود تجربه ی کاربری.
الگوریتم مرغ مگس خوار چگونه رفتار کاربران را تحلیل می کند؟ برای پاسخ به این سوال یک مثال می زنم , فرض کنید شما در گوگل آموزش ایروبیک را جستجو کنید و از بین لیست در صفحه اول مثلا نتیجه 7 را نتخاب کنید . با این کار عملا یک سیگنال به گوگل می فرستید و می گوئید نتایج اوا مناسب نیست برای همین من روی نتیجه ی 7 کلیک کردم . اگر همین رفتار شما برای کاربران دیگر هم صادق باشد گوگل بعد از مدتی سایتی که در رتبه 7 قرار دارد را با رتبه ها 2 تا 3 منتقل می کند و اگر با زهم بیشتر کلیک ها بر روی این سایت باشد این سایت به رتبه 1 گوگل منتقل می شود . زیرا گوگل نتیجه گرفته است که این سایت خوب است و تمام کاربران از این سایت استفاده می کنند .
این مورد به ویژه زمانی که رقابت در کلمه کلیدی زیاد باشد بسیار با اهمیت است . بدون توجه به این پارامتر هم عملا ماندن در رتبه 1 کمی غیر ممکن است این پارامتر مهم CTR نام دارد. علاوه بر این پارامتر بسیار مهم زمان ماند در سایت و شبکه های اجتماعی و بازدید از سایر صفحات سایت به ماندن شما در رتبه 1 گوگل کمک بسیار بزرگی می کند.
پیشنهاد پایلاش : الگوریتم سند باکس گوگل (SandBox) چیست ؟ راه های نجات از سند باکس
تاثیر الگوریتم مرغ مگس خوار Hummingbird بر روی سئو سایت تا اینجا نحوه ارتباط الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل با رفتار کاربران را متوجه شدید حال ذکر این نکته ضروری است که گوگل برای بررسی رفتار کاربران باید اطلاعاتی از فعالیت کاربران در سایت ها مختلف را جمع آوری و تجزیه و تحلیل کند. اگر نکاتی که در زیر گفته می شود را رعایت کنید الگوریتم مرغ مگس خوار تاثیر بسیار خوبی بر روی سئو سایتتان خواهد گذاشت.
استفاده از LSI کلمات کلیدی لطفا محتوای خود را با کلمه کلیدی خفه نکنید بر اساس مباحث مطرح شده معنا و مفهوم بسیار مهم هستند و این یعنی اینکه شما باید کلمات مترادف و مشابه با کلمه اصلی را نیز در محتوای خود پخش کنید و عملیات سئو را برای ان ها هم انجام دهید. بهترین حالت این است که شما باید از کلمات کلیدی توصیفی یا کلمات کلیدی دنباله بلند Long tail Keywords استفاده کنید . برای مثال اگر می خواهید کلمه راه اندازی سایت را برای یک صفحه بهینه کنید بهتر است علاوه بر کلمه راه اندازی سایت در داخل محتوا از کلمات ایجاد سایت , ساخت سایت , نحوه ساخت سایت , ساخت سایت رایگان , آموزش راه اندازی سایت و راه اندازی وب سایت یا راه اندازی پرتال استفاده کنید تا شانس بیش تری برای رتبه گرفتن داشته باشید.به این کار اصطلاحا مفهوم گرایی در تولید محتوا می گویند. اگر نحوه تحقیق کلمات کلیدی را نمی دانید بهتر است از مقاله زیر استفاده کنید.
پیشنهاد پایلاش : چگونه کلمات کلیدی مناسب انتخاب کنیم ؟ فرمول انتخاب کلمات کلیدی در سئو
محتوای جامع تولید کنید این درست است که محتوا پاشاه است و مقالههای طولانی و جامع برای سئو عالی هستند و خوانندگان زیادی هم هستند که توضیحات جامع را دوست دارند. اما بعضی از کاربران به دلایلی شاید بی حوصله باشند بهتر است خلاصه ای از محتوا خود را نیز برای آنها به صورت پی دی اف یا اینفو گرافیک قرا دهید.
استفاده از نشانهگذاری استاندارد Schema برای اینکه با گوگل صیحبت کنید نمی تانید به محتوای خشک و خالی بسنده کنید بهتر است از اسکیما استفاده کنید. این همان زبان نشانهگذاری گوکل است که استفاده از آن تاثیر زیادی بر روی بهبود سئو سایت داشته و باعث میشود موتورهای جستجو راحتتر با سایت ارتباط برقرار کرده و بهتر آن را درک کنند. بدون شک کمک به گوگل باعث بهبود رتبه سایت و افزایش ورودی گوگل خواهد شد. گوگل در حقیقت با استفاده از الگوریتم های مختلف و کدهای نوشته شده سعی می کند محتوای صفحه را درک کند. حال اگر سایت شما از نشانهگذاری استاندارد Schema استفاده کند به راحتی توسط کراولر های گوگل رندر شده و رتبه می گیرد.
انکرتکست های خود را بهنه کنید منظور از بهینه سازی انکر تکست یعنی لنک سازی داخلی را فقط با صفحات مرتبط و با عنوان مرتبط پیاده سازی کنید وقتی در یک محتوا از بازاریابی اینترنتی صحبت می کنید انکر تکست دیجیتال مارکتینگ , بازاریابی عصبی , بازاریابی جاذبه ای و… می توانند انکر تکست مناسب باشند.
زمان ماند کاربر را افزایش و نرخ پرش یا بانس ریت را کاهش دهید هر چقدر کاربرانی که وارد سایت شما می شوند بدون بازدید از صفحات دیگر از سایت شما خارج شوند نرخ پرش یا بانس ریت افزایش می باید. Bounce Rate و از طرفی اگر بتوانید زمان ماند کاربران در صفحات را افزایش دهید هم بانس ریت را کاهش دهید کمک بزرگی به سئو سایت کرده اید . چرا که این عملکرد برای الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل خوشایند است و به راحتی می واند تشخیص دهد که سایت شما برای کاربران مفید است.می توانید با استفاده از ویدئو یا تصاویر جذاب و همچنین اینفو گرافیک های حرفه ای زمان ماند کاربران را افزایش دهید .
الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل و آینده ی جستجو در اینترنت گوگل روز به روز باهوش تر شده و سعی می کند از مفهوم به اصل قضیه پی ببرد و با بروزرسانیهای الگوریتم مرغ مگس خوار Hummingbird و رنکبرین سعی در تغییر ساختار جستجو ها دارد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید گوگل از سال 1394 جستجوی صوتی را برای فارسی زبانان فعال کرده است و روز به روز در حال بهبود آن است . درآینده الگوریتم مرغ مگس خوار سختگیرتر خواهد بود چرا ؟ چون درک درست عبارت صوتی و تطابق ان با نتایج مهم خواهد شد .
moderator Komandos narys
Pranešimų skaičius : 57 Aktyvumo taškai : 34538 Reputacija : 55 Join date : 2015-07-21
Temos pavadinimas: Re: Verslo valdymo sistemos 2021-02-09, 06:04
WTF? 🤨
janas30335 Forumo narys
Pranešimų skaičius : 16 Aktyvumo taškai : 6756 Reputacija : 0 Join date : 2023-02-10
Temos pavadinimas: Re: Verslo valdymo sistemos 2023-02-19, 04:45
tas ir interesanti
bilinnoise Naujokas
Pranešimų skaičius : 3 Aktyvumo taškai : 2547 Reputacija : 0 Join date : 2024-04-03
Temos pavadinimas: Re: Verslo valdymo sistemos 2024-04-03, 11:49
Nori dalyvauti diskusijose, kurti naujas temas ir dėti jas šiame forume asmeninius ar verslo skelbimus nemokamai ir neribotai?
Prisijunk prie paskyros. Dar neturi savo paskyros? Registruok savo paskyrą. Kyla klausimų? Reikia pagalbos? skaityk DUK arba Pagalbos forumą.