Pranešimų skaičius : 11 Aktyvumo taškai : 11533 Reputacija : 0 Join date : 2021-09-30
Temos pavadinimas: Automobilių lizingas 2022-06-27, 13:55
Sveiki. Dabar automobilių rinka pilna ir naudotų automobilių galima nusipirkti daugelyje įmonių. Po ilgų paieškų radau Longo su šauniu automobilių katalogu su geromis sąlygomis lizingas be pabrangimo. Visus darbus už mane padarė įmonės vaikinai, o aš tik išsirinkau mašiną. Buvo labai malonu bendradarbiauti ir patariu.
JAMEES Naujokas
Pranešimų skaičius : 5 Aktyvumo taškai : 9077 Reputacija : 0 Join date : 2022-05-31
Temos pavadinimas: Re: Automobilių lizingas 2022-07-05, 14:29
Labas rytas! Juk mes pradėjome kalbėti apie automobilių nežinote, ar netyčia, kur galima pasiimti ekskavatoriai nuoma? Galbūt jūs jau naudojosi tokiomis paslaugomis. Dėkui.
olveeer Forumo narys
Pranešimų skaičius : 6 Aktyvumo taškai : 9956 Reputacija : 0 Join date : 2022-03-04
Temos pavadinimas: Re: Automobilių lizingas 2022-07-05, 15:26
Turiu panašus problema ir man atrodo kad statybos šią kanalizacijos reikia ekskavatoriai, ar jūs kada nors naudojosi Ekskavatorio paslaugos štai šia paslauga? Norėčiau išklausyti jūsų nuomonės, nes aš nežinau ką pasirinkti dabar. Aš būsiu malonu klausytis savo istorijas apie savo patirtį čia. Ačiū visiems.
Nori dalyvauti diskusijose, kurti naujas temas ir dėti jas šiame forume asmeninius ar verslo skelbimus nemokamai ir neribotai?
Prisijunk prie paskyros. Dar neturi savo paskyros? Registruok savo paskyrą. Kyla klausimų? Reikia pagalbos? skaityk DUK arba Pagalbos forumą.